Onderhoud

Regelmatig uw tuin onderhouden is belangrijk voor de groei en bloei van uw bomen en planten. Tuinonderhoud vraagt naast de nodige tijd en aandacht ook de juiste kennis. Met de expertise van Jor Garden over elementen als bomen en beplanting zorgen wij ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.

De zorg voor een nieuwe tuin

Gedurende het eerste jaar na de aanleg van uw tuin is het belangrijk om goede zorg te dragen voor uw tuin. Planten zijn nog kwetsbaar en ook het onderhoud vraagt extra aandacht. Voor de toekomst en het behoud van uw tuin raden wij u aan om in het eerste jaar aandacht te besteden aan goed onderhoud. Op deze manier kan uw tuin zich ontwikkelen zoals u zich met het ontwerp heeft voorgesteld. Jor Garden beschikt over vakbekwame hoveniers, gespecialiseerd in het onderhouden van uw tuin. Wij kunnen voor u of samen met u het onderhoud van uw tuin verzorgen. We maken graag een onderhoudsplan op naar uw wensen!

Vakkundig onderhoud van uw bestaande tuin

Het is fijn als u kunt genieten van uw droomtuin zonder dat u constant wordt geconfronteerd met het onderhoud ervan. De exclusieve tuinen van Jor Garden zijnonderhoudsvriendelijk, maar niet volledig onderhoudsvrij. Het is noodzakelijk om uw tuin goed te onderhouden voor het behoud van uw tuin. Het juiste moment van snoeien is bijvoorbeeld van groot belang voor het behoud en de groei van uw planten. Jor Garden werkt met hoveniers die u kunnen voorzien van service voor allerlei soorten tuinonderhoud.

Teamleider onderhoud