Aanleg

Wanneer u kiest voor Jor Garden Hoveniers voor de aanleg van uw tuin, willen wij dat dit perfect gebeurt. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Naast kwaliteit in de uitvoering van onze werkzaamheden hechten wij waarden aan goed contact met onze opdrachtgevers. Jor Garden Hoveniers staat garant voor kwaliteit in de nazorg.

Op basis van het tuinontwerp gaan onze hoveniers aan de slag met de tuinaanleg. Met de grootste nauwkeurigheid leggen wij uw tuin aan. De uitvoering is in handen van ervaren vakbekwame hoveniers. Bij de tuinaanleg ontvangt u uitgebreide informatie over het onderhoud van uw tuin.

Onderhoud

Regelmatig uw tuin onderhouden is belangrijk voor de groei en bloei van uw bomen en planten. Tuinonderhoud vraagt naast de nodige tijd en aandacht ook de juiste kennis. Met de expertise van Jor Garden Hoveniers zorgen wij ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.

De zorg voor een nieuwe tuin

De tuinen van Jor Garden Hoveniers zijn onderhoudsvriendelijk, maar niet volledig onderhoudsvrij. Gedurende het eerste jaar na de aanleg van uw tuin is het belangrijk om goede zorg te dragen voor uw tuin. Planten zijn nog kwetsbaar en ook het onderhoud vraagt extra aandacht. Door aandacht te besteden aan goed onderhoud, kan uw tuin zich ontwikkelen zoals u zich met het ontwerp heeft voorgesteld. Jor Garden Hoveniers kan voor u of samen met u, het onderhoud van uw tuin verzorgen.

Vakkundig onderhoud van uw bestaande tuin

Het is noodzakelijk om uw tuin goed te onderhouden voor het behoud van uw tuin. Het juiste moment van snoeien is bijvoorbeeld van groot belang voor het behoud en de groei van uw planten. Wilt u genieten van uw bestaande tuin zonder dat u constant wordt geconfronteerd met het onderhoud ervan? Jor Garden Hoveniers ontzorgt u graag en neemt het onderhoud uit handen.

Onze vakbekwame hoveniers onderhouden met liefde uw tuin!