Ontwerp

Het maken van een ontwerp is noodzakelijk voor het verkrijgen van een goede basis bij de aanleg of renovatie van uw tuin. Na een vrijblijvend gesprek met u, bespreken we de mogelijkheden en luisteren we goed naar uw wensen, want uw wensen staan bij ons voorop.

Welke stijl vindt u mooi? Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitstraalt? Wilt u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is? Moet het een kind-vriendelijke tuin worden? Zelfs voor tuintjes van een paar vierkante meter groot zijn er toch nog heel wat mogelijkheden.

Na een vrijblijvend gesprek met u, maken wij allereerst een ontwerp. Bij het ontwerpen wordt rekening gehouden met uw wensen en ideeën. Daar voegen wij onze vakkundigheid en ideeën aan toe. Dit ontwerp spreken we met u door zodat we eventueel naar wens veranderingen kunnen doorbrengen.

Uiteindelijk leidt de schets tot een definitief ontwerp met offerte. In onze offerte zijn wij zo duidelijk mogelijk zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Het is ook mogelijk om een stappenplan te maken, in dat geval leggen we per jaar een deel van uw tuin aan.

tuinontwerp