Onderhoud

Als u wel een mooie tuin wilt, maar u heeft geen tijd of de mogelijkheid om hem te onderhouden, kan Jor Garden u een een passende oplossing bieden d.m.v. een tuinonderhoudscontract.
Dit kan een compleet onderhoudsprogramma zijn voor het hele seizoen, maar uiteraard ook alleen een voorjaars- en / of najaarsbeurt.

Voorjaarsbeurt

Een tuin groeit en bloeit en moet onderhouden worden. U bent al een heel eind wanneer u uw tuin een goede voorjaarsbeurt laat geven. Snoeien, losmaken van de bodem, bemesting, scheuren en herplanten van vaste planten. Er moet heel wat gebeuren in het voorjaar en ook uw gazon vraagt om het nodige onderhoud.
Om mosvorming te voorkomen is het goed eenmaal per jaar te verticuteren en de
bijbehorende bemesting en bekalking aan te brengen.

Najaarsbeurt

Tijdens een najaarsbeurt maken wij Uw tuin helemaal winterklaar. U bepaalt zelf welke planten u wilt laten staan om ook in de winter een aantrekkelijke tuin te behouden.

snoeien

Onderhoudscontract

U kunt er ook voor kiezen het onderhoud geheel door ons te laten verzorgen. Wij komen dan iedere maand bij U langs om de nodige werkzaamheden uit te voeren, zoals het verwijderen van onkruid uit beplantingsvakken, het onderhouden van bestratingen etc.
In principe is alles mogelijk en kunnen we overal afspraken over maken.